Extindere cu Lyoness

Lyoness se gandeste ca in viitorul apropiat sa rezerve multe planuri de succes pentru cei care vor sa descopere noile intentii de a se extinde si pe spatiul extern, dar si intern. Acest lucru, a desemnat pentru Lyoness, un fapt destul de important atunci cand se pune discutia despre succesul acumulat pe marketing-ul modern odata cu ideile de dezvoltare a companiei. A realizat multi factori pozitivi, care au dat inconjurul lumii, iar numarul de abonati au crescut de la an la an, iar firma a dispus deja de peste 4 mil de abonati Lyoness.

Factorii pozitivi pe care Lyoness i-a dobandit a fost introducerea unui nou sistem de economisire a banutilor si anume Cashback. Acest sistem deja a ajuns unul din cele mai cunoscute si utilizate sisteme. La inceput, nimeni nu stia ce inseamna acest program, dar cu timpul au aflat cum se lucreaza cu acest card si nu au mai stat pe ganduri si imediat au facut rost de el. Acest card te ajuta sa faci cumparaturi online si sa dobandesti de anumite facilitati, cum ar fi inapoierea banilor.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre modul in care puteti sa intrati in posesia acestui card, puteti sa intrati pe pagina de fani a Lyoness Romania. Numai aici va veti convinge de multitudinea avantajelor  pe care le puteti avea odata cu utilizarea programului Cashback. Lyoness are in plan si formarea unor proiecte care vor avea un mare impact in viata oamenilor, dar si in procesul firmei si al comunitatii Lyoness. Aceste proiecte sunt: Lyoness Tv, Lyoness Child and Family Foundation, Lyoness Greenfinity. Unul din aceste proiecte a avut un efect destul de surprinzator in spatiul extern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *