Zboara cu BlueAir spre vacanta de vis

Blue Air - Bilete de avion ieftine
       Provincia Catania este situată în partea estică a Siciliei, pe ţărmul Mării Ionice, cu  provincia Messina la nord, provincia Enna şi Caltnissetta la vest, provincia Siracusa   şi Ragusa la sud. Provincia are 58 de oraşe şi comune, cele mai important sunt:   Aci Bonaccorsi, Aci Catena, Aci Sant’Antonio, Acicastello, Biancavilla, Bronte,   Calatabiano, Caltagirone, Camporotondo Etneo, Castel di Judica, Castiglione di Sicilia,   Catania (capitala), Fiumefreddo di Sicilia, Giarre, Grammichele, Gravina di Catania,   Linguaglossa, Mascali, Mascalucia, Mazzarrone, Misterbianco, Palagonia, Paternò,   Pedara, Piedimonte Etneo, Raddusa, San Cono, San Giovanni La Punta, San Gregorio. Catania este al doilea oraş ca mărime din Sicilia.
A fost fondat în secolul VIII Î.Ch. şi a   fost distrus în două rânduri de cutremure (1169 şi 1693). Multe din monumentele oraşului   roman care l-a precedat au fost distruse de numeroasele seisme. Centrul Baroc al Cataniei   se află în patrimoniul UNESCO.  Catania dispune de numeroase obiective turistice si istorice totodata ce merita vizitate. Pentru rezervari si informatii suplimentare intra pe site. sau acceseaza direct http://www.blueairweb.com/destinatii/35_catania.
Dublin este capitala și cel mai mare oraș al Irlandei. Dublin este un important centru   cultural major în Irlanda. Cartierul Temple Bar este o zonă cunoscută mondial pentru   viața sa de noapte și este populată cu persoane din Regatul Unit și alte părți ale Europei.   Este orasul in care s-au nascut sau in care au trait multi scriitori remarcabili, cunoscuti   in toata lumea. Intra pe site-ul Blue Air la sectiunea zboruri Bucuresti – Dublin si vei   beneficia de cele mai bune preturi de pe piata in achizitionarea biletelor de zbor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *